Om VinduespudseREN

Din lokale vinduespudser

Har du snavs på dine vinduer, og søger du hjælp til at få dem til at se skinnende rene og klare ud igen? Så er du kommet til det rette sted. Ligegyldigt om du har en virksomhed eller er en privatperson, med behov for rene vinduer, så står vi klar med professionel hjælp. 

Hus VinduespudseREN har vi mange års erfaring med vask, polering og pudsning af vinduer. Gennem tiden har vi hjulpet mange private og erhvervskunder med at holde deres vinduer pæne.

Man kan både vælge at få det gjort en gang i mellem, eller man kan vælge at lave en fast aftale med os, så vi kommer jævnligt og vasker vinduerne. Vi tilbyder blandt andet polering af vinduer på offentlige bygninger, hos virksomheder og private hjem. Dette gør vi både indvendigt og udvendigt, i stueniveau eller på syvende sal. 

Tryghed, kvalitet og gennemsigtighed

Det er enormt vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved, at vi kommer ud til dem. Vi tager derfor altid en grundig snak med kunden først, og afklarer ønsker og forventninger. VinduespudseREN er din garanti for høj kvalitet i både resultat og service.

De aftaler, vi laver, bliver altid overholdt, da vi er pålidelige og grundige i vores arbejde. Vi sørger altid for, at alle dine ruder er rene og pletfrie ved hjælp af det helt rigtige udstyr og de rette produkter til at fjerne stort set alle pletter. Så er du nemlig sikret et godt resultat, hver eneste gang vi er forbi din bygning.

Vi arbejder altid med en stor gennemsigtighed i priserne, så du ved, hvad du kan forvente på forhånd. Det giver en tryghed for alle parter, og ikke mindst lyst til at bruge os igen – hvilket vi håber, at du vil.  

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller allerede ved, at du er interesseret i vinduespudsning fra os. 

Få et tilbud indenfor 30 minutter

Hverdage mellem 7:30-18:00

Du kan også ringe til os på telefon +45 29 74 86 60