Vinduespudsning til din bolig

Vinduespudsning til private

Er dine vinduer beskidte? Så kan vi være behjælpelige med at få dem skinnende rene igen. Som privatperson kan det ofte give meget god mening at sætte en professionel på opgaven, så du kan holde fri, når du har fri.

Vi kan klare opgaven hurtigt og effektivt, i modsætning til når man selv gør det med mindre erfaring. VinduespudseREN har mange års erfaring med at polere vinduer på professionelt level, så du er i trygge hænder.

Gennem tiden har dette budt på et virvar af opgaver med mange typer vinduer – både på første og syvende sal for eksempel. 

Få en professionel til at pudse vinduerne

Selvom intentionen er der, er det ikke altid, man lige får taget sig sammen til at få pudset de vinduer. Med et enkelt opkald til os kan du få krydset det af to-do-listen, og bruge din tid på det der betyder noget for dig i stedet.

Det kan påvirke ens hverdag en del, at kunne kigge ud gennem klare og flotte vinduer, hvor lyset trænger nemt igennem. Vi kan både lave en fast aftale med jævne mellemrum, eller bare aftale fra gang til gang, når du synes, vinduerne trænger til en kærlig hånd.

Med os er du sikret et professionelt resultat hver gang, da vores forretning er bygget op omkring et fokus på grundighed. Det er nemt at se forskel på vinduespudsning udført af private versus faglærte. Et resultat udført af professionelle står meget skarpere, og det holder sig også pænt i længere tid.

Vinduespolering uden kalk

Hos VinduespudseREN har vi et rentvandsanlæg, hvilket vil sige, at vi kan pudse dine vinduer med 100% rent vand uden salt, kalk og mineraler. En TDS måler kan afgøre om vandet er helt fri for fremmede partikler.

Hermed er du sikret den mest optimale vinduespolering med et flot slutresultat. Uden denne mulighed for at måle vandets renlighed, kan man risikere at vandet efterlader kalk eller striber på ens ruder. 

Få et tilbud indenfor 30 minutter

Hverdage mellem 7:30-18:00

Du kan også ringe til os på telefon +45 29 74 86 60