Vinduespudsning til erhverv

Rene ruder på dine erhvervsarealer

Selvom alle i princippet selv kan pudse deres vinduer, er det ikke altid nemt at få et flot resultat – især ikke på store vinduespartier, som ofte ses i erhvervslivet. Derudover kræver en god vinduespolering, at man har erfaring og kendskab til de rette teknikker, før arbejdet kan udføres effektivt.

Dertil kommer man også bare langt ved at have det rette udstyr. Med vores dygtige medarbejdere er du altid sikret et resultat, der får vinduerne til at skinne, som var de fabriksnye. 

Et finish med fokus på detaljen

Vi efterlader altid vores kunder med flotte resultater, som vi selv er 100% tilfredse med. Dette vil altså sige, at du blandt andet undgår fodaftryk i vindueskarmen, løbere ned af vinduet og vand på listerne.

Uden denne detaljesans ville det samlede finish ikke være det samme. Hermed kan det godt betale sig, at få en professionel på opgaven. For os er ingen opgave for stor, lille eller kompleks – vi finder altid en løsning. Vores erfaring række både til at arbejde oppe i højderne, eller have det rette udstyr fra jorden af.

Rene vinduer viser overskud udadtil

Det er ikke kun dig selv, der kommer til at få glæde af dine nypudsede og polerede vinduer. De forbigående og besøgende kan også se til, efter vores dygtige medarbejdere har været forbi jeres bygning. Når man besøger et nyt sted, kan førstehåndindtrykket betyde en del for resten af oplevelsen.

Derfor er det især vigtigt indenfor erhverv, at vinduerne står skarpt. Hvis ikke jeres vinduer ser ordenlige ud, kan det påvirke de besøgendes samlede indtryk af stedet. Vi kan hjælpe jer med at få rene ruder, så det hele står skarpt. På den måde frigør du også noget tid, som du kan bruge på andre opgaver.

Vi tilbyder også en række andre tillægsydelser, som du kan læse mere om her på vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig og komme ud og polere dine ruder, så naboen bliver misundelig! Du vil ikke fortryde det. Det tør vi godt love.

Få et tilbud indenfor 30 minutter

Hverdage mellem 7:30-18:00

Du kan også ringe til os på telefon +45 29 74 86 60